Liuskan ja Skifferin tarina

Skiffer-ravintolat sijaitsevat Helsingissä Erottajalla ja Liuskaluodolla Kaivopuiston edustalla.
Erottajan Skiffer on auki ympäri vuoden ja Liuskaluodon Skiffer purjehduskauden.

Skifferien tarina alkoi Liuskaluodolta, siitä herkkumme sai nimensä.
Ilmavalokuva paljastaa, että Liuskaluoto on täsmälleen liuskan muotoinen
vai oliko se päinvastoin. Liuskaluoto on ruotsiksi Skifferholmen, siitä nimi ravintolalle.
Skifferstä saa Liuskoja eli gourmet pizzaa!

Liuskojen makuyhdistelmien takana on yrityksen osakas Tuomo Suoranta.
Tuomo on ”elämäntapakokki” ja Skifferin keittiömestari. Gastronomia on hänen intohimonsa.
Tuomo on alusta alkaen vastannut Skiffer-ketjun tuotteesta ja reseptiikasta
sekä tuotteen laadusta. Tuomo on työskennellyt työurallaan useissa
Helsingin huippuravintoloissa, muun muassa Hans Välimäen Le Société Du Cochon ravintolassa.
Ennen oman ravintolan avaamista hän toimi keittiömestarina ravintola Gaijinissa.
Tuomo seuraa jatkuvasti ravintolamaailman trendejä ja kehitystä sekä
Suomessa että maailmalla ja pyrkii näin pitämään Skiffer-ravintoloiden
tuotteet ajanmukaisina ja kiinnostavina. Hän kehittää ja testaa uusia reseptejä
sekä eri tuotteiden yhteensopivuutta keskenään.

Liuskan italialaisia serkkuja pizzoja tehdään moneen makuun.
Liuskat ovat erilaisia, monen – ja meidän – mielestä parempia.
Ken raaka-aineita säästää, hän makuja pelkää – me emme.

Käytämme Liuskoissa tuoreita raaka-aineita ja monet käyttämistämme aineksista valmistamme itse.
Esimerkiksi tomaattikastike on valmistettu oman salaisen reseptimme mukaan.

Liuskojen pohjat ovat tarkoituksellisen ohuita. Kiviarinauunissa liuska viivähtää vain hetken.
Pohjan reunat rapeutuvat lyhyelläkin paistoajalla. Me haluamme, että täytteet
säilyttävät mehevyytensä. Jos rapea reuna ei maistu, jätä reilusti syömättä!

Hyvää ruokahalua!

ABOUT